MEDITASJON FOR ALLE er nå tilgjengelig.

Last ned Meditasjon for alle appen som gir deg tilgang til flere av meditasjonene på din mobil, lett og fleksibelt. Passer utmerket når du vil meditere i hverdagen og ha meditasjonene med deg overalt der du er. Gjør meditasjon til en del av hverdagen din.

BARNAS HELSE er nå tilgjengelig.

Last ned Barnas Helse og få tilgang til helsefremmende meditasjoner for barn. Målet er å støtte barnas helse ved å bringe meditasjon nærmere inn i hverdagen. Med Appen får du adgang til 3 guidede meditasjoner som du kan lytte til sammen med barnet.

SOV GODT er nå tilgjengelig.

Last ned appen som gir deg meditasjoner du kan bruke for en god helsefremmende søvn.

HEALING FOR ALLE er nå tilgjengelig.

Få tilgang til helsefremmende meditasjoner.English apps

Thousands of people have told what a fantastic resource this series of health promoting meditations for relaxation, wellbeing, focus, clarity, goalsetting and mastery is in their everyday life.

COACH ON THE GO is now available!

Welcome to this app – Coaching on the Go! Here you will find hundreds of coaching questions that you can have with you - on the go.

Effective questioning is an essential element of every consultation. One must elicit the purpose of the client’s visit and determine his or her desired outcomes.JOYFUL HEART MEDITATION is now available!

Welcome to the Joyful Heart Meditation app!

Joyful Heart Meditation is for you who are interested in meditation, mindfulness, health and wellness. The Joyful Heart Meditation is a beautiful process using guided imagery to facilitate emotional wellbeing, healing and transformation.

FEAR OF FLYING is now available!

Take control of your fears
Are you letting your fear of flying limit your life? What adventures have you missed out on because of this? Are your family suffering because you wan't get on airplane? This app will empower you to become a more confident flyer and experience the world and all it has to offer.

Elisabeth, an airline captain who is trained and practices as a Professional Coach and Hypnotherapist will help you.

You are now in the unique position that you can benefit from her resources to have a more comfortable flying experience.
What are you waiting for?

PAST LIFE REGRESSION is now available!

Past Life Regression is for those who are interested in esoteric wisdom, metaphysics and past life regression. This meditation is a powerful tool for going back in time and accessing information and knowledge of your past life/lives. This app is great for your personal use, and it is practical to use on the go whenever you wish to regress to your past lives and times gone by.MEDITATION FOR EVERYONE is now available!

It gives you access to several of our meditations on your iphone/ipad, easily and flexible. It is a great tool for bringing the benefits of meditation to your everyday life.

HEALING JOURNEY is now available!

Healing Journey is designed so that you can use simple and effective healing techniques during your busy day. This app gives you access to a number of beautifully guided healing meditations.

BOOST YOUR SELF-ESTEEM is now available!

Boost Your Self-Esteem is a powerful hypnotic process for strengthening your self-esteem and self-confidence. Learn how to become more self-confident and have the charismatic qualities that everyone admires.

PASSING EXAMS is now available!

It is a powerful and meaningful process that facilitates your success in passing exams. The purpose is to assist you to manage exam nerves and strengthen your inner resources, positive emotions, concentration and focus.
FAGBØKER OG ANDRE PRODUKTER

Mindfulness for Alle

Dette er en bok for alle som har en interesse for mindfulness. Mindfulness for Alle er en del av en serie med selvhjelpsteknikker og verktøy for privatpersoner og profesjonelle utøvere. Boken kan brukes som et oppslagsverk til å praktisere mindfulness. Forfatterne har samlet de mest brukte og virkningsfulle teknikkene i en praktisk håndbok som kan være en ledsager i hverdagen.

Pris: kr. 249,- pluss porto kr. 33,-NOCNA´s 100 + NLP & Coachingteknikker

Dette er en bok som egner seg for alle som har en interesse for coaching og NLP (Nevro Lingvistisk Porgrammering). NOCNA’s 100+ er en verktøykasse som gir redskaper til såvel privatpersoner som profesjonelle utøvere. Forfatterne ønsket å samle de mest brukte teknikkene i en praktisk håndbok som kan være en ledsager i hverdagen. Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA) har i over 20 år levert kvalitetsutdanninger innenfor fagområdene coaching og NLP. Akademiet har gleden av å levere kunnskap og kompetanseheving til privatpersoner, næringslivet og offentlige etater.

Pris: kr. 199,- pluss porto kr. 75,-
Boken sendes i løpet av 10-12 dager fra ossHelsecoaching

Gillian og Melinda er 2 høyt profilerte helsecoacher i  Skandinavia. Sammen har de skapt og utviklet helsecoaching som en behandlingsmetode for helhetlig helse. De har brukt sin livserfaring, formelle kompetanse og ståpå vilje til  å bistå andre mennesker til å finne sin indre kraft og styrke. Boken er den første av sitt slag i Norge og den danner grunnlaget for en ny profesjon som lover spennende fremtidsmuligheter. Gillian og Melinda har i mange år jobbet innenfor sin nisje og de har utdannet hundrevis av mennesker innenfor NLP, coaching og helsefremmende arbeid. Helsecoaching er en prosess og metode som utelukkende har fokus på å fremme helse. Metoden er i sterk vekst og passer for mennesker som ønsker å gjøre en forskjell innenfor helsearbeid.

Mail order: NOK 354,-

Helsecoaching


NLP i praksis

Denne boken gir deg en innføring i NLP og passer for deg som ønsker å vite og lære mer om dette fagområdet" Hvis du noengang har drømt om et bedre liv så vil NLP i praksis vise deg hvordan du kan skape suksess på alle områder i livet ditt. Boken vil vise deg steg for steg hvordan du kan oppnå emosjonell frihet, bedre selvtillit og hvordan du kan kommunisere bedre og mer effektivt med andre og ikke minst deg selv.

Mail order: NOK 354,-

Helsecoaching


Metaforer for livets reise

Dette er en bok med historier, metaforer og fortellinger, som er noe som berører de fleste uansett alder, kjønn og kultur. Historier som mennesker forteller til hverandre kan ofte hjelpe til å finne løsninger. Når gode historier kommer til deg, ta vare på dem

Mail order: NOK 354,-

oppdagelsesreise

Gå ned i vekt med hypnoterapi (Norsk)

Drømmer du om en lettere og nettere kropp? Vil du gjerne gå ned i vekt, men kommer aldri i gang? Det er dessverre ikke alltid like lett å vite hvordan man motiverer seg selv.

Her får du et selvhjelpsverktøy for å ta knekken på de uønskede kiloene en gang for alle. Her kan du bli inspirert og motivert til livsstilforandring som varer. Kropp og vekt er naturligvis veldig individuelt og derfor er det viktig at du setter deg dine egne personlige mål, slik at du kan gå ned i vekt og samtidig ha glede av prosessen.

Kroppsform henger sammen med "mindset" og er noe som ikke bare de "heldige" kan få. Det handler om en "mindset" og med de riktige verktøyene er det noe som du kan mestre.

Slutt med å finne unnskyldninger og utsette - og få resultateter. Eliminere usunne vaner og ta ansvar for å endelig få kroppen og energien som du fortjener.

Denne hypnoterapeutiske teknikken passer for alle som ønsker å gjøre endringer som gir glede og helsefremmende effekt. Lytt til den regelmessig, gjerne med hodetelefoner for optimale resultater.Lytt her

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-Meditasjonen kan også VIPPSES til NOCNA 11345, eller betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI. Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og GÅ NED I VEKT MED HYPNOTERAPI.

oppdagelsesreise

Å lindre hodepine! (Norsk)

Er du en av dem som stadig tyr til smertestillende tabletter så fort du kjenner hodepinen eller migrenen komme snikende? Du er ikke alene om å gjøre det, men er du sikker på at det er nødvendig? Ønsker du å lære selvhjelp for å lindre hodepine eller spenninger på grunn av stress? Her får du et praktisk selvhjelpsverktøy som du kan bruke når du føler behov for det.

Å lindre hodepine passer for alle, både for de som er nye til meditasjon, hypnose og hypnoterapi, og for de som har praktisert tidligere.

Lytt her

Kjøp som nedlastning: kr. 179,-Meditasjonen kan også VIPPSES til NOCNA 11345, eller betales til Nordic Coach & NLP Academys kontonummer 9490.05.98259 merket ditt navn, e-post og Å LINDRE HODEPINE!. Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Å LINDRE HODEPINE!.Sov Godt (Norsk)

Sov Godt er et fantastisk hjelpemiddel for deg som ønsker bedre søvn. Det kan være mange bakenforliggende årsaker til mangel på søvn og dårlig søvnkvalitet. Gillian Godtfredsen’s vakre og hypnotiske stemme hjelper deg til å få en god natts søvn, natt etter natt. Du blir ledet igjennom en vidunderlig behagelig reise slik at du sover godt, våkner uthvilt og er klar for å møte en ny dag. Brukes gjerne med hodetelefoner.

Download price: NOK 137,-

Lytt her

Pris: NOK 137,-

Meditasjonen kan også betales til kontonummer 9490.05.98259 (NOCNA) merket ditt navn, e-post og Sov Godt, eller via VIPPS 11345 (NOCNA). Når du har betalt til konto, send en e-post om dette til utdanning@nocna.no, med ditt navn, e-post og Sov Godt.

oppdagelsesreise


Oppdagelsesreise (Norsk)

Oppdagelsesreise er en guidet meditasjon som passer for alle aldersgrupper. Du blir guidet på en vakker reise der du utforsker verden fra ditt ståsted. Du reiser først gjennom vakker natur og videre på en spennende oppdagelsestur der du opplever et helt spesielt og viktig møte. Formålet med oppdagelsesreisen er å gi en opplevelse av fred og ro i kropp og sinn, gi inspirasjon til frigjøring av de kreative energiene og inspirere deg til å se dine mange muligheter. Reisen hjelper deg til å ta i bruk dine skapende ressurser på en vakker og spennende måte..

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

romskipsreisen


Romskipsreisen - meditasjon for barn (Norsk)

Romskipsreisen er en guidet visualisering/meditasjonreise for barn. Formålet med Romskipsreisen er å hjelpe barnet til å lytte til og bli bedre kjent med kroppens egen visdom på en ny, spennende og lærerik måte. Det er en fantastisk mulighet til å hjelpe barnet å roe ned, puste dypere og bli kjent med seg selv. Barnet får møte sin helt eller rollemodell og ta en oppdagelsesreise sammen. Gillian guider på en lett og leken måte og reisen kan gjøres når som helst når barnet har muligheten til å sitte eller ligge i ro. Romskipsreisen kan brukes regelmessig.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

beskyttelsesreise


Beskyttelsesreise (Norsk)

Beskyttelsesreise er en indre reise som gir tips, råd og en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å gi økt trygghet, beskyttelse og indre ro. Du blir guidet gjennom en opplæingsprosess der du fyller deg selv med mer kjærlighet, positiv energi og gode tanker. Du vil lære å roe ned tankevirksomheten gjennom pusten og styrke kontakten med ditt indre. Bruk Beskyttelsesreisen gjerne regelmessig for å beskytte deg selv fra negativ energi, angst, uro og/eller for å bli tappet for energi. Du bruker pusten og fargenes styrkende kraft som et verktøy for å sentrere deg selv og fylle deg selv med positiv energi slik at du får en økt opplevelse av å være hel og beskyttet.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

frigjøringsreise


Frigjøringsreise (Norsk)

Frigjøringsreise er en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å bistå deg til å frigjøre deg fra uønskede avhengigheter. Du blir guidet gjennom en indre reise som gir innsikt og økt bevissthet om dine unike ressurser, potensiale og vekstmuligheter. Bruk Frigjøringsreisen gjerne regelmessig for å frigjøre dine mentale, emosjonelle og kreative ressurser og bli stimulert til å skape og leve det livet som du ønsker. Du arbeider med "avhengighetsenergien" og når du frigjør deg fra denne kan du anvende den frigjorde energien til å utvikle ditt "fremtidsjeg", slik at du kan gi deg selv alt det du tidligere ønsket fra "avhengigheten". Prosessen vil bistå deg til å fortsette å mestre dine utfordringer slik at du kan bruke dine positive ressurser fremover i ditt liv.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

stillhetsreise


Stillhetsreise (Norsk)

Stillhetsreise Ta en reise der du kan få hjelp til å ta kontroll over stresset gjennom stillhet - kanskje vår tids mest effektive teknikk. Stillhetsreise er spesielt utviklet for å øke din evne til tilstedeværelse, bevare konsentrasjonen, forebygge stress og styrke din arbeids- og livsglede. Stillheten snakker og noen ganger roper den høyt til oss, og det er viktig å lytte til den. Stillhetsreise er en guidet meditasjonsprosess som har til hensikt å bistå deg til å roe ned. Du blir guidet gjennom en visualiseringsreise som gir innsikt, økt bevissthet, ny energi og vitalitet. Prosessen kan brukes regelmessig til å frigjøre dine mentale, emosjonelle og kreative ressurser og til å bli stimulert til å skape og leve det livet som du ønsker.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Den helbredende hage


Den helbredende hage (Norsk)

Bruk denne meditasjonen regelmessig for å absorbere fargene og for å dekke dine behov for healing og balanse. Energifrekvensene fra Moder Jord skaper stabilitet, harmoni og lindring.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Ditt indre barn


Ditt indre barn (Norsk)

Ta en reise tilbake til fortiden og møte ditt indre barn. Formålet med denne cd'en er å øke din forståelse for livets mestringsprosesser, gir klarhet og innsikt og øke dine evner til å forstå og styre dine tanker, følelser og atferd.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Ditt indre barn


Englereise (Norsk)

Englereise er en avslappende og balanserende meditasjon for deg i din personlige livsprosess. Bruk denne meditasjonen regelmessing for å øke innsikt og forståelse, healing, og motivasjon. Energifrekvensene fra prosessen skaper stabilitet, klarhet og lindring og du kan oppleve en dypere aksept for deg selv og alle aspekter av ditt vesen. Denne er også fin for å roe ned og sovne om kvelden.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Ditt indre barn


Healingreise (Norsk)

Healingreise er en meditativ reise inni ditt indre som støtter deg til å roe ned og lade opp batteriene. Formålet er å hjelpe deg til å igangsette dine egne iboende helbredende evner. Healingreise stimulerer, aktiverer og forsterker kroppens egen visdom og dens uendelige evne til å søke tilbake til og gjenopprette balanse og likevekt, så vel fysisk som følelsesmessig og psykisk.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Ditt indre barn


Lystreet (Norsk)

Lystreet er en fin meditasjon for deg som ønsker å slappe av og samtidig lade opp batteriene. Ta en reise dypt inni naturelementene og bruk Mor Jord og Universets lys til energi, helse, healing og innsikt. Øk dine evner til å forstå den store og mektige livssyklus i all ting og bli bedre i stand til å styre dine tanker, følelser og atferd.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Ditt indre barn


Meditasjon (Norsk)

Meditasjon er en innføring i enkel meditasjon for deg som ikke har meditert så mye før. Ta en reise innover og lær hvordan du kan få "skru av" tankevirksomheten en stund hver dag. Formålet med denne cd'en er å tillate kroppen å hvile og reparere, roe nervesystemet, styrke immunforsvaret, fremme helsen, forebygge stressykdommer og lade opp batteriene. Du arbeider med pusten som er nøkkelen til meditasjon.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Paradigm Healing (Norsk)

Paradigm Healing er en spennende reise dypt inn i ditt indre. Denne reisen fører til økt bevissthet og større forståelse med hensyn til de sanne årsakene til de problemene som livet presenterer. Du arbeider med energipunkter og aktiverer energiflyten i kroppen.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Paradigm Themes (Norsk)

Paradigm Themes er musikk som er fin for avspenning, ro og balanse i hverdagen. Gillian Godtfredsen spurte musikeren Geir Bremer Øvrebø om å komponere et stykke musikk med et språk som gir umiddelbar klangbunn i menneskenes følelser. Hun ville ha et bevegelig og abstrakt musikk-uttrykk, der lytteren kunne løsrive seg fra konvensjonell tenkning og tolkning, og lede mot en ren, umiddelbar opplevelsestilstand. Resultatet ble Paradigm Themes - en portal til følelser som forbindes med ro, dypere forståelse, inspirasjon og kreativitet.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Tidsreise (Norsk)

Tidsreise er en spennende reise i tid. Du vil oppleve å bevege deg ut langs tidslinjen din og hvordan du kan arbeide med forskjellige aspekter i ditt liv. Dette er en klassiker og har blitt brukt av tusenvis av mennesker i sin egen personlige prosess. Du vil arbeide med ditt livsformål og reflektere over den dypere hensikten med ditt liv og den oppgave du har i ditt liv.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-Å miste et kjæledyr (Norsk)

Denne prosessen av og med Gillian Godtfredsen er skapt for å hjelpe deg med å håndtere dine følelser i forbindelse med å miste ditt elskede kjæledyr. Forbindelsen mellom deg og ditt kjæledyr kan være et helt spesielt bånd som du ikke har til noen andre. Derfor er det å miste ditt kjæledyr en av de tøffeste opplevelsene som du kan ha som dyreeier. Kjæledyret ditt er en del av din identitet, din sjel, din familie og hverdag, og muligens din beste venn. Kjæledyret ditt elsker deg betingelsesløst, og er alltid der for deg. Denne prosessen kan brukes både når kjæledyret er døende og/eller etter at kjæledyret har dødt. Den kan brukes som et hjelpemiddel for å håndtere din sorg etter tapet. Den kan også brukes for å hjelpe deg til å oppleve indre fred mens du husker ditt kjæledyr med kjærlighet, glede og takknemlighet.

Kjøp som CD: kr. 247,-
Kjøp som nedlastning: kr. 137,-

Losing your pet


Losing your pet (English)

This guided process by Gillian R. Godtfredsen is for helping you handle your feelings in connection with losing your pet. The bond between you and your pet may be a special bond like no other. Therefore, losing your beloved pet is one of the toughest things you can experience as a pet owner. Your pet is part of your identity, soul, family and daily life, and may be your best friend. Your pet is the one who loves you unconditionally, and is always there for you. The guided process can be used both when your pet is dying and after your pet has died. It may be used as a tool to cope with and handle the grief after pet loss. It will also be a tool to help you feel inner peace while remembering your pet with love, joy and gratitude.

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version


Joyful Heart Meditation (English)

The Joyful Heart Meditation is a beautiful process using guided imagery to facilitate emotional wellbeing, healing and transformation. This meditation journey is a tool for restoring inner balance and strengthening and connecting to the love, joy and peace that is within you. Gillian Godtfredsen guides you to discover the beauty and power of your own inner strength and personal resources. You can discover more about how your emotions and thoughts can affect your well-being and health. Meditation is a meaningful self-help tool to empower yourself and asssist you to become more at ease listening to your own inner wisdom, seeing your true-path and being more fully in touch with the present moment and life itself.

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version


Future Self Meditation (English)

Future Self Meditation is a powerful and meaningful process that facilitates self-empowerment and your future success. You are creating your future and the self that you desire to be. The purpose is to assist you to develop your future self cultivating those aspects, values and resources that are important for you in your life. In bringing your focused awareness on your future success you can strengthen your identity, mission and vision in life in a new and powerful way. Gillian Godtfredsen guides you to gain clarity and discover your personal strengths and resources.

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-Passing Exams - Mastering exam anxiety (English)

Passing exams is a powerful and meaningful process that facilitates your success in passing exams. The purpose is to assist you to manage exam anxiety and strengthen your inner resources, positive emotions, concentration and focus. This is a perfect self-help tool to bring you positive results in your studies. Gillian Godtfredsen guides you to gain clarity, stability and discover your personal strengths and resources.


Investment: 22 EUR (NOK 199,-)
You can pay directly to:
Bank: Handelsbanken
BIC/SWIFT: HANDNOKK
IBAN: NO4894900600822


Then send an email to: theparadigmacademy@gmail.com with your contact details, and the audio file will be sent to you on email.
You can also pay by the Norwegian app VIPPS 11345 (NOCNA), or through Paypal with the button "Buy Now".


Angelic Journey English Version


Shadow Work Meditation (English)

Shadow Work Meditation is a deep process that facilitates emotional healing and transformation. The purpose of the guided meditation process is to help you to evolve through cultivating your awareness of different physical, mental, spiritual and emotional aspects that affect your life. In bringing them to your focused awareness and embracing them, you can work on aligning and integrating the knowledge and wisdom of yourself. Gillian Godtfredsen guides you to discover your inner shadow, your inner strength, and personal resources. The meditation is a good tool for developing self-empowerment and inner strength for being balanced, centered and fully in touch with life.This meditation is recommended for advanced students in personal development, who meditates regularly.

Mail order: NOK 247,-
Download price: NOK 137,-

Angelic Journey English Version


Angelic Journey (English)

This Mp3 is designed to to increase a persons insight, understanding, healing, and motivation within their life. Direct use of energy frequencies form the process to create stability, clarity and relief, you can experience a deeper acceptance of yourself all aspects of your being. Available as download only!

Download price: NOK 137,-Natural Healing (English)

Take this wonderfully relaxing healing journey. Gillian Godtfredsen's voice is renowned for relaxation and the ability to assist in the activation of the body's power to heal. Available as download only!

Download price: NOK 137,-Past Life Insight (English)

Past Life Insights is a two part program Wed past life regression. Part I is an introduction to the concept of past life regression describing how and why it works. Part II is a process using meditation and guided imagery designed for clarity and insight regarding events and situations in your present life and the connection to past life, augmenting resources two resolve present challenges and heal your life. Available as download only!

Download price: NOK 137,-